Hamburger

terug naar nieuws

WGF-RALLY-2024-2

Een spannende race tegen de klok en elementen

Na weken voorbereiding was het afgelopen vrijdag eindelijk zo ver: de WGF Rally ging van start. Na twee eerdere edities in 2021 en 2023 kon de rally ook dit jaar niet uitblijven. Met vele enthousiaste deelnemers, voornamelijk klanten van onze businessunits Technical Services en Wagenhof Real Estate, was de WGF Rally dit jaar wederom een groot succes.

Eensgezind door weer en wind

Al verliep de rally niet zonder slag of stoot. Onze gebeden ten spijt gingen de weergoden flink tekeer afgelopen vrijdag. Toch lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan. Zelfs een wegversperring in de vorm van een omgevallen boom mocht de pret niet drukken. Geheel in lijn met het rallythema ONE zochten deelnemers samen naar een oplossing om de wegblokkade te omzeilen.

Iedereen blij

De beste samenwerkers bleken uiteindelijk Paul Flinterman en Steven Beelen te zijn. Zij gingen met de felbegeerde trofee naar huis. Ook de niet-winnaars gingen voldaan naar huis. Onderweg werden de zinnen gestreeld door het prachtige Noord-Hollandse landschap en de hersenen aan het werk gezet met prikkelende opdrachten, en tijdens de afsluitende borrel is er volop genetwerkt en van barbecuehapjes gesmuld.

Voor herhaling vatbaar

Naast nieuwe contacten hebben deelnemers kennis opgedaan. Tijdens drie pitstops kwamen verschillende WGF-businessunits kort aan het woord. De rally was dus niet alleen gezellig, maar ook leerzaam. Lijkt het u ook wel wat om volgend jaar mee te doen? Houd dan onze website en socials in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief. Wat ons betreft is de rally namelijk zeker een blijvertje!