Hamburger

terug naar nieuws

Technical Services huisstijl

Nieuwe huisstijl voor Technical Services groep

Onze bedrijfsunits Van den Ham Installatietechniek, Wesselingh Installaties en Vosse Moderne Installatietechniek maken deel uit van totaalinstallateur Technical Services. Dit samenwerkingsverband is ontstaan vanuit de gedachte dat alleen door krachten te bundelen, de energie-uitdagingen van de toekomst haalbaar worden. En hier hoort een gezamenlijke huisstijl bij.

Met dit nieuwe design willen de bedrijfsunits uitdragen dat ze net als Technical Services belang hechten aan duurzaamheid. En aan kwaliteit. Die combinatie van milieuvriendelijkheid en vakmanschap raakt de kern van Technical Services.

Wat betekent dat voor relaties en klanten?

Voor relaties en klanten verandert er helemaal niets. Voor de installatiebranche wel. Met het oog op de energietransitie zal de sector met steeds meer uitdagingen te maken krijgen. Om die energie-uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, zijn de handen ineengeslagen met Technical Services als sterke verbinder. Door deze krachtenbundeling zijn klanten en relaties ook in de toekomst verzekerd van het vertrouwde vakmanschap. De continuïteit van kwalitatieve dienstverlening blijft met deze samenwerking eveneens gewaarborgd. Zo gaat Technical Services vol vertrouwen een duurzame toekomst tegemoet.