Hamburger

terug naar nieuws

Zoeteman Schoonmaak

Zoeteman Schoonmaak


WGF Capital neemt Schoonmaakbedrijf Zoeteman over

 

Haarlem – Wagenhof facilitaire diensten heeft schoonmaakbedrijf Zoeteman uit Hendrik Ido Ambacht overgenomen. Wagenhof Facilitaire diensten versterkt hiermee haar positie op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland. Door krachten te bundelen met Zoeteman groeit Wagenhof Facilitaire diensten verder en verzorgt voor meer dan 250 bedrijven in de dagelijkse schoonmaak.

 

Zoeteman is een bekend merk op het gebied van bedrijfsmatige schoonmaak. Al ruim 25 jaar biedt schoonmaakbedrijf Zoeteman maatwerk tegen scherpe prijzen. Zoeteman heeft daarnaast een uitstekende naamsbekendheid en hoge klanttevredenheid. “Wat Zoeteman zo bijzonder maakt is hun persoonlijke aanpak, deskundig advies en enthousiast personeel. Dat zien we terug in de kwaliteit en de klanttevredenheid, die Zoeteman levert.

 

“De visie en missie van schoonmaakbedrijf Zoeteman sluiten naadloos aan bij die van Wagenhof Facilitaiere diensten en vormt een mooie aanvulling op het dienstenportfolio van Wagenhof Facilitaire diensten”, aldus Alex Dijkman Dulkes Managing Partner van WGF Capital

 

“We zijn enorm blij met de overname van schoonmaakbedrijf Zoeteman. We zien een zeer sterke groei in de markt die we samen nog beter kunnen bedienen. De facilitaire diensten van beide organisaties zijn voor onze klanten echt van toegevoegde waarde”

 

Jamie van Klaveren – Hollink zal in de directie van Zoeteman toetreden en alle personeelsleden zullen aanblijven. Op deze wijze is het hoge niveau van dienstverlening gewaarborgd.