Hamburger

terug naar nieuws

Nieuwe website Technical Services

Nieuwe website voor Technical Services

Onze bedrijfsunits Van den Ham Installatietechniek, Wesselingh Installaties en Vosse Moderne Installatietechniek maken deel uit van totaalinstallateur Technical Services. Dit samenwerkingsverband is ontstaan vanuit de gedachte dat we alleen door onze krachten te bundelen, de energie-uitdagingen van de toekomst het hoofd kunnen bieden. En hier hoort een nieuwe website bij!

Technical Services

Concreet heeft Technical Services als overkoepelende organisatie de kennis en kunde van Van den Ham Installatietechniek, Wesselingh Installaties en Vosse Moderne Installatietechniek samengevoegd. 

Alle drie de ondernemingen onderschrijven de missie van Technical Services. Die bestaat erin een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van duurzaamheid. De duurzame visie is vervat in onze pay-off: bekwaam in duurzaam. Daarnaast wordt deze duurzame denkwijze op onze gloednieuwe website uitgedragen.