Hamburger

terug naar nieuws

Header Zolder023 webwinkel

Zolder023 is uitgebreid met een webshop

Het gaat goed met onze businessunit Zolder023. Zo goed dat het bedrijf zijn winkelportfolio heeft uitgebreid. Naast twee fysieke filialen beschikt de kringloopketen sinds kort ook over een webwinkel. In die virtuele winkel worden vintage kleding, sieraden, tassen en schoenen verkocht. Hoewel het assortiment van de onlinewinkel dus beperkter is dan dat van de twee fysieke winkels, is het allesbehalve gering. Dagelijks worden er nieuwe items toegevoegd.

Nieuwe winkel, nieuwe klanten

Met de webwinkel hoopt Zolder023 een breder publiek te kunnen aanboren. Om in de onlinewinkel te kunnen shoppen, hoeven klanten immers niet in de regio Haarlem gevestigd te zijn. De tweedehands items worden in heel Nederland en België bezorgd. Ook voor klanten die de voorkeur geven aan virtueel winkelen biedt de webshop uitkomst. WGF Capital heeft er het volste vertrouwen in dat de virtuele winkel een doorslaand succes gaat worden.