Hamburger

terug naar nieuws

afbeelding

WGF Capital verduurzaamt nog verder

Wij van WGF Capital geloven in duurzaam ondernemen. Onze verduurzaming begon in 2022 met de bouw van ons huidige, energiezuinige bedrijfspand. Vorig jaar namen we de volgende stap in onze vergroening door het wagenpark van onze bedrijven te elektrificeren. Daarna was de tijd rijp voor de volgende verduurzamingsmaatregel: de plaatsing van zonnepanelen.

Iets nieuws onder de zon

Sinds kort schitteren er circa 200 zonnepanelen op ons kantoordak. Daarmee is ons bedrijfspand nog energie-effici├źnter geworden dan voorheen. En zijn wij weer iets dichter bij het behalen van onze duurzaamheidsdoelen. De opgewekte zonne-energie is niet alleen bestemd voor ons (bedrijfspand). Overtollige stroom leveren we namelijk aan onze businessunits. Een win-winsituatie dus.

En nu?

Bent u benieuwd welke volgende stappen wij gaan zetten om te verduurzamen? Houd deze website in de gaten of volg ons op LinkedIn. Dan houden wij u op de hoogte van ons verduurzamingsproces en andere nieuwswaardige gebeurtenissen.