Alex Dijkman Dulkes

Alex Dijkman

Ondernemen is mijn grootste passie, als je daar veel plezier uit haalt hoef je nooit een dag in je leven te werken! Ik ben trots op het team dat wij hebben gecreëerd en kijk uit naar wat WGF in de toekomst gaat brengen.

Cees Leijs

Cees Leijs

Met een achtergrond in de bancaire wereld heb ik een uitstekend financieel overzicht, waardoor ik feilloos aanvoel hoe de zaken lopen, hoe deze aan te pakken en te zorgen dat wat goed is goed blijft of zelfs beter wordt. You reap what you sow!

Apollonia Mars

Apollonia Mars

Ik ben binnen WGF en binnen alle bedrijven die onder WGF vallen een spin in het web. Ik regel van alles kleding, wagenpark, verhuizingen tot alle events intern en extern. Van Autorally tot BBQ met sloepentocht in de zomer, van lunch intern tot evenementen in het buitenland. “ Ik ben een echte aanpakker en regel […]

Fred Voorthuijzen

Als HR-manager werkzaam binnen WGF Capital, ben ik de verbinder tussen het management en de organisatie op het gebied van HR-gerelateerde zaken. Als leidinggevende ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en organiseren van het primaire proces op HR-gebied.  Tevens ben ik samen met ons team verantwoordelijk voor het tot stand komen van het strategisch […]

Isabelle Bourgonje

Isabelle Bourgonje

Al jaren ben ik werkzaam op de afdeling financiën bij WGF Capital. Voor alle bedrijven binnen ons portfolio zorg ik dat de boekhouding op gestructureerde wijze wordt vastgelegd. Door de veelzijdigheid van de bedrijven biedt elke dag de nodige uitdaging en werkplezier.

Line Bijster

Als Recruiter in een uitdagende branche, ben ik vastbesloten om de juiste kandidaten te vinden voor moeilijke functies. Mijn sociale en creatieve vaardigheden stellen mij in staat om kandidaten te vinden die passen bij de unieke eisen van elke functie.

Maudy Rozemeijer

Maudy Rozemeijer

Wat ik doe valt op en maakt voor onze processen het verschil. Financiële wirwar ontrafelen en structuur aanbrengen past mij. Ik ben een vrolijke doener, pakt door en maakt af. Plezier dat wij als WGF team hebben in ons werk is voor mij heel belangrijk. Door de variatie bij WGF capital is geen dag hetzelfde, […]

Mario Roest

Vanuit een echte ondernemersfamilie ben ik al vanaf jongs af aan dol op cijfers. In mijn financiële rol bij WGF Capital kan ik al mijn opgedane kennis, ervaring en creativiteit kwijt. In mijn element in veranderende omstandigheden en complexe cases. Sterk ontwikkeld intern kompas om in complexiteit succesvol te navigeren. Kernwoorden: kostenbeheersing, boekhouding, procesverbetering.

Marloes van Kooten

Werken als marketeer bij WGF Capital is te omschrijven als uitdagend, dynamisch en gevarieerd. Daar word ik blij van. Alle type marketing komen voorbij. Als Marketing- en Communicatiemanager is het mijn taak het overzicht te houden op de ontwikkeling en implementatie van de diverse marketingstrategieën en het begeleiden van het team dat deze strategieën, samen […]

Niels Littooij

WGF Capital heeft ambitieuze doelstellingen, doelstellingen die door mensen worden behaald. Door de diverse business units leer ik elke keer iets nieuws en blijft het werven van nieuwe mensen uitdagend. Door kandidaten een optimale beleving te geven komen nieuwe medewerkers enthousiast binnen en kunnen ze met energie aan de slag!